luni, 28 aprilie 2014

REVIEW: CLINIQUE SUPERPOWDER DOUBLE FACE MAKEUP



Hello, tuturor!

Revin cu un nou review, de data aceasta la Clinique Superpowder Double Face Makeup, o pudră minunată pentru ten și soluția optimă, mai ales pentru momentele în care ești pe fugă și nu ai foarte mult timp la dispoziție pentru un makeup elaborat. O puteți găsi la preț foarte bun pe CăpșunaNET.


În primul rând, vorbim despre o pudră facială, care reprezintă și recomandarea dermatologilor de pretutindeni.

Nu degeaba motto-ul Clinique este Toată Lumea Merită o Piele Frumoasă (Everybody Deserves Great Skin) - acest produs rămâne fidel motto-ului companiei.


Ambalajul este elegant și compact, având dimensiunile ideale integrării în portfard. Caseta include o oglindă mare, ideal de folosit mai ales când ești în mișcare și ai nevoie de un mic retuș pe parcursul zilei. Pudra include, de asemenea, și un burețel aplicator de foarte bună calitate, care poate fi spălat (ceea ce și recomand).

Textura pudrei este fină, catifelată și creează o senzație foarte plăcută pe piele. Gradul de acoperire este ajustabil - pentru acoperire medie spre completă, recomand aplicarea cu burețel. Dacă dorești o acoperire ușoară, uniformizând nuanța tenului, recomand aplicarea cu o pensulă mare. Oferă o finisare mată, dar luminoasă. Pudra Clinique Superpowder poate fi aplicată fie individual, după hidratarea în prealabil a tenului, fie ca finisare după aplicarea fondului de ten. Nu conține arome, nu irită pielea, nu cauzează alergii și nu usucă tenul.

Singurul argument ”contra”, ca să spun așa, este paleta restrânsă de culori, însă chiar și așa, acestea sunt gândite pentru a se potrivi nu numai nuanței tenului, cât și subtonurilor acestuia. Cu alte cuvinte, sigur vei găsi nuanța potrivită tenului tău.

Recomandări pentru aplicare:

  • Aplicarea trebuie să se realizeze întotdeauna pe tenul curat;
  • Hidratează bine pielea înainte de aplicare dacă ai ten uscat;
  • Nu se recomandă utilizarea sa pentru tenul foarte gras;
  • Spală burețelul cu cât mai multă apă și puțin săpun după fiecare aplicare și lasă-l să se usuce, înainte de următoarea utilizare.
Această pudră este un produs foarte drag mie și pe care l-am recomandat cu drag și prietenelor mele. Face parte din rutina mea zilnică de machiaj, iar de când am început să o folosesc tenul mi-a fost recunoscător - vi-l recomand și vouă din tot sufletul!

Până data viitoare,
Rămâneți Mereu Frumoase!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu