vineri, 14 august 2015

BRAND OVERVIEW - PRODUSELE OJON






Salutare dragele mele!

După o lungă pauză, în care am avut schimbări majore în viața...schimbări în mai bine într-un final :), revin la pasiunea mea de a scrie pe blog. Începând de astăzi, voi lansa o nouă categorie care să prezinte produse testate de mine. Cosmetice de marcă pentru îngrijirea pielii, a părului, etc. împreună cu produse recomandate. Așadar...pentru început: Descoperiți produsele Ojon™!!!



Sunt sigură că multe dintre voi și-ar dori un păr perfect, moale, strălucitor




Acum, poți avea părul mult visat cu produsele de tehnologie avansată Ojon™ , cu efecte terapeutice uimitoare! Toate produsele Ojon™ regenerează părul, adaugă strălucire, elasticitate, volum, reparând chiar și cel mai deteriorat păr.

Produse încercate:



Rare Blend Tratament Protector (Pentru Toate Tipurile de Păr)



 Rare Blend Ulei Terapeutic Complet pentru păr (Pentru Păr Gros sau Aspru Deteriorat)
Acest tratament conține un amestec de refacere din 7 uleiuri rare, inclusiv Ulei pur Ojon™ pentru repararea părului. Lasă părul foarte catifelat și sănătos, aplică-l doar să vezi ce frumos se aranjează părul.

Damage Reverse Tratament de Păr Restaurator Plus (Pentru Păr Foarte Uscat, Degradat)




 Tratament pentru Refacerea Părului Deteriorat (Pentru păr Foarte Uscat, Deteriorat)
Acest produs este un tratament bogat pentru păr, fiind probabil cel mai bun produs Ojon™. Va veni înt-un borcan ca în imagine și produsul este, de fapt, un ulei solidificat. Cel mai frumos sentiment a fost atunci când mi l-am aplicat pe păr, acesta rămânând neuleios. Îl puteți lăsa pe păr și peste noapte. După ce îl folosiți în mod regulat, veți vedea că este magic!

Rare Blend Balsam Profund Tratament Intensiv de Refacere (Pentru Păr Foarte Uscat sau Deteriorat


 Rare Blend Balsam Profund Tratament Intensiv de Refacere (Pentru Păr Foarte Uscat sau Deteriorat)
Pentru îngrijirea perfectă a părului avem cu siguranță nevoie de un balsam! Acest balsam pentru păr uscat și deteriorat este o necesitate! Hidratează părul după aplicare, acesta făcându-l foarte moale, frumos mirositor!

Până data viitoare, Mereu Frumoase!

Veți găsi aceste produse la Strawberrynet

http://gr.strawberrynet.com/main.aspx







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu