miercuri, 4 iunie 2014

Parfum de Femeie: Parfumuri Clasice




Indiferent de noile arome care apar pe piață, încă există niște parfumuri clasice care sunt absolut minunate și reprezintă unele dintre cele mai bune creații olfactive!


Iată care sunt alegerile mele:
Dintre toate parfumurile clasice aflate pe listă, Chanel No. 5 -


 este de departe cel mai clasic dintre ele. Reprezintă inima parfumurilor – este cel mai popular până la ora actuală și, în mod sigur, aroma sa este una dintre cele mai ușor de recunoscut! Așadar, ce miros are acest parfum grozav? Lăcrămioare, iris, iasomie, lămâie, și acorduri de vanilie, ambră și paciuli. Parfumuri extraordinare!

Miss Dior 


reprezintă al doilea parfum clasic pe care îl voi explora. Reprezintă un amestec minunat de căpșuni, iasomie roz, și mandarine verzi. Acesta este un parfum uluitor, grozav, care dezvăluie o aromă ce persistă la infinit pe pielea ta!

Opium de la YSL 


este un alt parfum care nu se va evapora niciodată de pe încheieturile tale, de pe hainele tale sau de pe orice porțiune de piele. Acest amestec de ambră, paciuli, frunze de dafin și vetiver este în mod cert unul care a intrat în istorie! A fost lansat în 1977, iar de decenii încă împodobește măsuțele de machiaj și de toaletă ale femeilor!

Angel de la Thierry Mugler 


reprezintă un parfum frumos, care este suficient de dulce, de fructat și de mieros pentru a-ți rămâne întipărit în piele. Acest parfum clasic conține note de vanilie, caramel, ciocolată și cumarin - fiind dulce și condimentat, în același timp!

Un alt parfum care a rămas un super clasic de-a lungul timpului, este Joy


Acest parfum a fost creat cu atât de mult timp în urmă, însă este în continuare modern, este încă uluitor și clasic. Este un parfum care abundă de iasomie, trandafir de Mai și zibetă.

Shalimar de la Guerlain


a fost inițial cunoscut drept parfumul interzis al anilor 1920, atunci când a fost lansat, dar la ora actuală reprezintă o creație clasică. Este un parfum care nu doar rămâne frumos în permanență, dar reprezintă o aromă recunoscută și pentru sticla sa.

L'Air Du Temps


 a fost lansat de către Nina Ricci în 1948. Acest parfum vorbește doar despre acorduri florale și despre romantism. Este un parfum încrezător în sine, romantic și frumos. Include note de gardenie și de iasomie.


Este imposibil ca vreodată să dai greș cu un parfum clasic!


Poți găsi o selecție grozavă de parfumuri, la cel mai bun preț, pe Strawberrynet.com. 


cel mai bun magazin online de frumusețe.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu