miercuri, 4 iunie 2014

Review Biotherm Aquasource Cremă BB

Bună, Frumoaselor!



În accepțiunea mea, în portfardul oricărei femei iubitoare de beauty, trebuie să se regăsească, printre pudre, farduri și fonduri de ten, și o cremă BB, care reprezintă, totodată, cea mai bună inovație a companiilor producătoare de cosmetice, cel puțin pentru lunile de vară.  Drept urmare, subiectul review-ului meu de astăzi este Crema BB Biotherm Aquasource.

De ce spun că este o inovație? Pentru că acest tip de produs, crema BB sau CC, după caz, este cea mai bună soluție pentru machiajul zilnic, îmbinând crema hidratantă și fondul de ten cu acoperire ușoară într-un singur produs. Ce poate fi mai util?

De ce mi-am îndreptat atenția asupra cremei BB de la Biotherm? Simplu, în opinia mea, în momentul alegerii unei creme de acest tip, trebuie să vă orientați, în primul rând, spre o companie cu tradiție în producția de cosmetice de înaltă calitate pentru îngrijirea pielii. În acest sens, consider că Biotherm nu mai are nevoie de nici un fel de prezentare :D



Ambalajul Aquasource BB este un tub, de mici dimensiuni, (include 30 ml de produs), de culoare rozie, și perfect pentru a fi purtat oriunde în portfard.  Vorbim, în cazul de față, despre o cremă intens hrănitoare și extrem de hidratantă (hidratează în profunzime până la cinci straturi de piele) - ceea ce necesită tenul uscat în fiecare dimineață. Dar mai mult decât atât, uniformizează nuanța tenului și iluminează pielea cu aspect tern. Toate acestea într-un singur produs!!! Evident, la birou/școală/job, nici o femeie nu are nevoie de un machiaj foarte elaborat și artistic, ci, mai de grabă, de un machiaj cu aspect natural - de un ten fresh și luminos. Crema BB este varianta perfectă. Cea de la Biotherm este îmbogățită cu Apă de Plancton Celular Viu, ingredient care o face atât de hrănitoare. Aspectul super pozitiv (credeați că am terminat?) este dat de conținutul de Acid Hialuronic, care contribuie la fixarea și reținerea hidratării în piele și la umplerea liniilor/ridurilor fine, oferind, totodată, și un efect anti-îmbătrânire.

Crema BB Biotherm Aquasource este infuzată cu pigmenți minerali pentru a oferi pielii o culoare cât mai naturală. Și pentru ca tacâmul să fie complet, este infuzată și cu factor de protecție SPF 15, care vă va proteja tenul de efectele nocive ale razelor solare. 

Nuanța aleasă de mine este Mediu spre Auriu, însă mai este disponibilă și varianta Deschis spre Mediu. 
Sunt foarte încântată de efectele acestui produs și de cât de mult am reușit să îmi reduc dimineața timpul alocat machiajului. O puteți găsi pe CăpșunaNET.

Nu aveți nevoie decât de o singură aplicare, de un singur produs (complet), pentru a vă bucura de un ten hidratat, cu aspect proaspăt și lipsit de imperfecțiuni în fiecare dimineață!

Voi ce cremă BB folosiți?

Până data viitoare,
Rămâneți Mereu Frumoase

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu