joi, 15 octombrie 2015

Dr. Jart+: Știintă și Frumusețe la Superlativ

Bună Frumoaselor,



Să descoperim împreună Dr. Jart!



Dr. Jart este o marcă coreeană pentru îngrijirea pielii. Dr. Jart crede în spiritul adevărat al științei; explorările lui continuă să prezinte noi provocări domeniului de îngrijirea pielii. Aceste performanțe de vârf ale cosmeticelor sunt concepute astfel încât clientele să dobândească pielea sănătoasă și strălucitoare fără a ține cont de vârsta sau aspectul pielii, datorită formulei potrivite fiecărui tip de piele.



Recomandările mele:


Pore Medic Pore Minish Mist

Spray pentru piele matifiant și pentru controlul uleiului 2 în 1. Cu formulă inovatoare pudră-tonic ce controlează uleiul excesiv al pielii. Cu apă minerală cu beneficii revigorante, detoxifiante și hidratante. Cu complex patentat de plante pentru îngustarea porilor și inhibarea sebumului. Lasă pielea calmată, curată, mată, fără strălucire. Fără parabeni, sulfați și ftalați. 

Pore Medic Pore Purifying Mask

Mască revigorantă și purifiantă. Cu extracte naturale pentru curățarea porilor fără a irita sau stimula contractarea porilor. Cu ingrediente hidratante pentru detoxidierea și iluminarea pielii. Reduce uleiul excesiv fără a usca pielea. Lasă pielea curată, fină, rafinată. Fără parabeni, sulfați, ftalați.

Hidratant calmant pentru ten cu predispoziție acneică. Include o formulă de 10 care a trecut testele de iritarea pielii. Conține Acid Salicilic pentru exfolierea și stimularea ratei de regenerarea pielii. Amestec cu AC-Fenzină pentru distrugerea bacteriilor cauzatoare de acnee și întărirea sistemului imunitar al pielii. Bogat în Centella Asiatica pentru efect anti-inflamator, dezinfectant și calmant. Infuzat cu Apă Celtică și Unt de Shea pentru hidratarea pielii. Pielea devine mai curată, mai calmată, împrospătată și cu aspect mai sănătos.

Până data viitoare, rămâneți Mereu Frumoase!

Produsele le găsiți pe:



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu