miercuri, 14 octombrie 2015

Dr. Robert Rey

Bună Frumoaselor,




Voi prezenta astăzi Sensual Solutions de la Dr. Robert Rey!






Dr. Robert Rey este faimosul chirurg plastician din show-ul Beverly Hills. Sensual Solutions a doctorului Robert Rey este linia de vârf pentru îngrijirea pielii, folosind ingrediente avansate și plante exotice. Dr. Rey revoluționează îngrijirea pielii împotriva îmbătrânirii. Folosind ne-otrăvitoarea peptidă SYN-AKE găsită în veninul de șarpe, această nouă formulă relaxează mușchii feței și oferă catifelare pielii, reducând ridurile.


Vă recomand:



Sensual Solutions Set

Acest produs are rezultate imediate. Demachiantul și crema de față sunt preferatele mele! Personal, folosesc mai putin crema pentru ochi deoarece crema de față își face la fel de bine treaba și pentru pielea din jurul ochilor. Fața devine moale, fermă și fără linii fine!

Tratament de ochi antirid lejer, catifelant. Îmbogățit cu sfere de hialuron care stimulează instantaneu nivelul de hidratare al pielii. Umple ridurile de expresie și pe cele profunde reducând apariția lor viitoare în timp. Amestec cu AActive6-Exotice exclusive realizate din șase ingrediente naturale puternice anti-îmbătrânire. Lasă zona ochilor mai fermă, netedă și întinerită.

Până data viitoare, rămâneți Mereu Frumoase!

Produsele le găsiți pe:






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu