joi, 29 octombrie 2015

Product Overview: Exceptional Parfums

Bună Frumoaselor,


                         


Vă invit să descoperim produsele excepționale Exceptional Parfums!




Exceptional Parfums este o marcă americană de frumusețe ce oferă parfumuri personale cu un sentiment contemporan și ușor. Parfumurile pentru femei sunt Excepționale...Exceptional Parfums oferă în plus și odorizante pentru cameră, disponibile într-o varierate de miresme, dar în același timp și cosmetice în trend cu actualele culori.






Vă recomand:


Simply Belle Apă De Parfum Spray


Parfum floral pentru femei moderne. Delicat, proaspăt, curat, feminin și calmant. Note de vârf de piersici, frunze de violete și ulei de portocale. Note medii de iasomie, lăcrămioare, nuferi și heliotrop. Note de bază de mosc, vanilie și benzoină.



Parfum aromat picant pentru bărbați. Proaspăt, dulce, efervescent și încântător. Notele înalte: lămâie, portocală și lavandă. Notele medii: nucșoară, mentă și piper. Notele joase: patciuli, mosc și mușchi de copac. Perfect pentru toate ocaziile.



Odorizant accesibil de interior. Învăluie căminul cu un parfum reconfortant şi calmant. Oferă o aromă învăluitoare fără efort, constant. Promovează o stare de bunăstare, revigorează şi calmează simţurile.


Lumânare cu parfum delicat. Învăluie căminul cu un parfum reconfortant şi calmant. Promovează o stare de bunăstare. Arde până la 55 ore.

Până data viitoare, rămâneți Mereu Frumoase!

Găsiți produsele pe:




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu