vineri, 9 octombrie 2015

Produsele Diptyque

Salutare Frumoaselor,

                                       


Azi descoperim produsele Diptyque!




Diptyque este o casă franțuzească de parfumuri fondată în anul 1961. În anul 1968, Diptyque a creat prima apă de toaletă, L'Eau, inspirată de rețeta de potpuri a secolului XVI și de mireasma citricelor. 





Apoi au urmat alte creații: apă de parfumuri, roll ons și un rar vinaigre de toaletă. Timp de 40 de ani, Diptyque a dezvoltat o colecție sofisticată de parfumuri personale cu o semnatură clară și deosebită.


Recomandările mele:



L'Ombre Dans L'Eau Apă De Toaletă Spray

Parfum floral cu acorduri verzi pentru femei contemporane. Proaspăt, curat, terestru, senzual și înviorător. Conține note de frunze de coacăze negre, trandafir Bulgăresc, ambră, mosc și smirnă.

Spray de cameră delicat parfumat. Ajută crearea unui spaţiu de interior mai viu şi mai vibrant. Oferă parfum fin şi reconfortant. Accentuează mirosul oricărei lumânări. Poate fi folosit ca atare sau în spaţii precum dulapuri sau bagaje.

Lumânare de lux, cu parfum delicat. Învăluie căminul cu o aromă fină, reconfortantă. Promovează o senzaţie de bunăstare. Realizată din amestec de ceară din plante de calitate şi parafină

 Până data viitoare, rămâneți Mereu Frumoase!

Găsiți produsele pe:





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu