joi, 22 octombrie 2015

Embryolisse pentru Îngrijirea Pielii

Bună Frumoaselor,

                                    

Să descoperim experiența Embryolisse!



Povestea Embryolisse începe în anul 1950. Un medic dintr-un spital din Paris, specializat în patologia pielii a creat legendarul Embryolisse Lait-Crème Concentré, vândut milioanelor de femei din întreaga lume. Laboratoarele Embryolisse au creat o expertiză reală dermo-cosmetică de-a lungul anilor; ele și-au extins linia de produse pentru îngrijirea pielii, ținând cont de nevoile feței și ale corpului, pielea devenind sănătoasă și frumoasă.





Vă recomand:


Filaderme Cremă (Pentru Piele Foarte Uscată)


Cremă intens hrănitoare și reparatoare. Formulă cu Scualan, Proteine Hidrolizate de Soia și Aloe Barbadensis. Hidratează intens în timp ce calmează, îngrijește și calmează pielea. Reface pielea cu toți nutrienții esențiali pentru menținerea echilibrului. Pielea devine mai calmă, mai suplă, mai netedă, mai luminoasă și mai confortabilă. Perfectă pentru piele foarte uscată. Fără parabeni.


Mască tratament intens hidratantă. Combină efectul hidratant al unei măști cu delicatețea și eficiența unei crème. Conține ceară de albine, ulei de susan, ulei de migdale dulci, glicerină, vitaminele A, E și F. Hidratează, restructurează și stimulează pielea. Întărește și regenerează bariera cutanată. Pielea devine mai suplă, mai robustă, mai netedă, mai tonifiată și luminoasă. Fără parabeni.


Emulsie demachiantă eficientă. Cu o textură cremoasă care învăluie pielea în catifelare. Îmbogățită cu emolienți și ingrediente naturale active. Curăță pielea în profunzime și elimină machiajul respectând echilibrul fiziologic al tenului. Lasă pielea netedă, hidratată, calmată și confortabilă. Perfectă pentru piele uscată și sensibilă. Fără parabeni.

Până data viitoare, rămâneți Mereu Frumoase!

Produsele se pot găsi pe:






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu