vineri, 16 octombrie 2015

Produsele E. Coudray: Tradiție și Rafinament

Bună Frumoaselor,


                             

Astăzi voi descrie produsele E. Coudray!



E. Coudray este o casă de parfumuri cu tradiție. Prima ediție a fost creată în anul 1935. Aproape toate parfumurile moderne Coudray au la bază formule vechi și au același nume (Vanille et Coco, Jacinthe et Rose, Givrine, Nohiba cea nouă).



Vă recomand din suflet următoarele produse minunate:


Cremă Parfumată pentru Corp cu Iris și Trandafir (Ambalaj Nou)


Cremă de corp hidratantă, intens parfumată. Formulă cu ingrediente de îngrijire care hidratează și protejează pielea corpului. Pătrunde rapid în piele pentru a furniza confort îndelungat. Infuzată cu un parfum senzual care trezește simțurile. Pielea corpului devine mai catifelată, mai netedă, împrospătată și mai calmată.


Pulverizator cu ulei parfumat de corp. Concentrat cu uleiuri esențiale reîmprospătante. Oferă pielii hidratare și îngrijire instantanee. Îmbină arome luxuriante de buchet de mosc. Lasă pielea netedă, catifelată și reîmprospătată.


Curățare 2-în-1 în nuanță perlată. Curăță delicat și îngrijește pielea. Oferă o experiență minunată de baie sau duș ce revigorează corpul și spiritul. Învăluie corpul într-un parfum floral încântător. Lasă pielea împrospătată, catifelată și hidratată.

Produsele E. Coudray sunt cu adevărat minunate, cu un rafinament aparte!

Până data viitoare, rămâneți Mereu Frumoase!

Produsele se pot găsi pe:







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu