joi, 17 septembrie 2015

ADRIEN ARPEL: Îngrijirea pielii împotriva îmbătrânirii


Salutare Frumoaselor, 



Să descoperim împreună marca Adrien Arpel!



Produsele Adrien Arpel sunt vândute aproape exclusiv prin vânzările directe din mall-uri sau chioșcurile Color Me Beautiful.




Frumusețea produselor Adrien Arpel se găsește în minunata combinație de texturi, parfumuri și ingrediente eficiente ce bucură simțurile în același timp desfătând fața și corpul. Adrien Arpel este recunoscut ca fiind liderul mondial în ceea ce privește tehnologia de îngrijirea pielii, în special produsele anti-îmbătrânire.

Vă recomand doua dintre produsele sale:



Complex Pentru Perfecționare și Definire Intensă

Acest ser conține un amestec puternic de fructe și uleiuri esențiale botanice. Stimulează producția de proteine pentru a repara și proteja ADN-ul pielii. Elimină apariția petelor de vârstă, liniilor fine și ridurilor. Oferă hidratare și beneficii revitalizante. Lasă pielea perfect netedă, bine tonifiată și tânără. Nu conține parabeni...din fericire :)



Exfoliază delicat dar eficient pentru a înlătura celulele moarte și impuritățile. Încurajează oxigenarea celulelor și intensifică regenerarea celulară. Amestecat cu Vitamina E, Zmeură, floare de tei, afină și extracte de ginko biloba. Hidratează, netezește și protejează pielea împotriva îmbătrânirii datorată radicalilor liberi. Dezvăluie o piele reînnoită, netedă, strălucitoare și luminoasă. 

Sper ca vă este de folos postul.
Până data viitoare, rămâneți Mereu Frumoase!



Am cumpătrat de pe StrawberryNETși sunt total mulțumită!











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu