miercuri, 2 septembrie 2015

PREZENTARE - PRODUSELE THALGO


Bună Frumoaselor,




THALGO este reprezentantul majestuos al Frumuseții Marine.
Să descoperim împreună adevăratele comori ce ne oferă produse cosmetice eficiente și autentice!




THALGO oferă un tratament complet, cu rezultate atât pentru clienți cât și pentru afacerea voastră. Se cunosc reușite uimitoare folosind tratamentele de îngrijire făcute acasă, dar ce să spunem despre concernele de frumusețe care promit anti-îmbătrânire, lipsa pielii uscate și strălucirii din interior? Cu gama Hrănitoare THALGO, le poți oferi clienților eficiență.







THALGO oferă o gamă completă de îngrijirea pielii pentru toate aspectele frumuseții: hidratare, contur, anti-îmbătrânire, reechilibrare, sensibilitate și pigmentare. Premiatul Exceptional Care Facial este creat pentru rezultate uimitoare de întinderea pielii și pentru anti-îmbătrânire. Terre & Mer de THALGO este o gamă organică cu certificare dublă de mediu.

Produse recomandate:


Gel de Duș Marin


 Gel de Duș Marin

Cred că este cel mai mătăsos gel de duș folosit până acum! Pur și simplu minunat! Ai impresia că te mângâie codița aurie a peștișorului, pielea rămânând catifelată, moale, ușoară. Produce o spumă intensă ce elimină impuritățile și neutralizează apa dură, fiind potrivit atât pentru corp, cât și pentru păr și față. 


Mască Cremă Reparatoare după Soare


 Mască Cremă Reparatoare după Soare
După zilele pline de soare din vacanță, această mască ne vine ca o mănușă. Ea calmează instantaneu zonele sensibile expuse la soare. Este o mască tratament multi-reparator, ce lasă pielea suplă și confortabilă. Fața și decolteul iți vor mulțumi pentru acest răsfăț!




Gel pentru Picioare Ușoare ca Pana

 Gel pentru Picioare Ușoare ca Pana
După lungile plimbări prin magazine, acest gel vine perfect în întâmpinarea picioarelor obosite. Decongestionează și tonifică picioarele umflate, redându-le confortul și relaxarea mult căutată. Se folosește dimineața și seara, fiind perfect pentru toate tipurile de piele. Încercați cu multă încredere, garantez eficiența!


Frumoaselor, 
Vă doresc în continuare Vacanță... Marină!

Mai multe produse din gama THALGO găsiți pe:





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu