sâmbătă, 12 septembrie 2015

ALTERNA - Liderul mondial în ingrijirea profesională a părului


Doamnelor, Domnișoarelor....Frumoaselor,





Vreau neapărat să vă împărtășesc produsele ALTERNA!
Sunt foarte încântată de ele!



Alterna este una din mărcile în dezvoltare rapidă pentru îngrijirea profesională a părului. Dacă nu v-ați întâlnit până acum cu produse de marcă deosebite, acum este momentul! :)





Alterna Professional Haircare creează formule inovatoare ce folosesc sistemul enzimatic pentru a oferi ingredientele necesare îngrijirii părului. Începând cu volumul și terminând cu controlul vârstei, Alterna creează produse de îngrijirea părului fără gluten, folosind ingrediente precum caviarul, trufe de cânepă albă, pentru un păr strălucitor și sănătos. Printre admiratoarele mărcii se numără Madonna și Scarlett Johansson.

Iată câteva dintre produsele de marcă:



Bamboo Volume Şampon Pentru Volum Abundent



Șampon blând volumizator cu formulă naturală din bambus organic. Curăță și împrospătează părul, conține aminoacizi care sunt absorbiți în păr făcându-l ușor și natural. Este dezvoltat cu tehnologia Hold Control pentru menținerea culorii părului. Cel mai important este că nu conține sulfați sau clorură de sodiu. 




Bamboo Mască Hidratare Intensă Protecția Culorii + UV 



Mască tratament pentru menținerea culorii. Conține Extract fortifiant de Bambus Organic și Pepene Kalahari Organic pentru fixarea culorii. Dezvoltat cu tehnologia de Menținere a Culorii UV+ rezistentă la apă pentru oferirea celui mai înalt nivel de protecție a culorii. Reface părul cu hidratare esențială și nutrienți vitali. Părul devine mai puternic și mai sănătos cu o culoare vibrantă
Fără sulfați și fără clorură de sodiu.





Bamboo Men Balsam Hrănitor și Cremă de Ras




Azi am o fixație cu produsele de îngrijire pentru bărbați :)! Și știți de ce? Pentru că sunt convinsă ca și bărbații au nevoie de atenție. Iubiții noștri sunt oglinda iubitei lor! Acest balsam de păr și cremă de ras bogate, versatile pentru bărbați conține Extract de Bambus Organic pentru intensificarea imediată a rezistenței, flexibilității și durabilității părului. Cu Ulei de Semințe de Cânepă pentru hidratare intensă, Cu o formulă densă, calmantă care asigură un bărbierit curat, precis. Previne iritațiile și efectele lamei de ras pentru a proteja pielea foarte sensibilă. Lasă pielea calmă, confortabilă.

Sper că v-a folosit postul.
Până data viitoare, rămâneți Mereu Frumoase iar domnii, Mereu Încântători!  

Găsiți produsele pe: 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu