miercuri, 23 septembrie 2015

Cosmeticele Annayake


Bună Frumoaselor,




Vă invit să descoperim Annayake!


Annayake, marcă de cosmetice și modă înființată în 1988. Tratamentele urmează tehnicile de vârf din laboratoarele de cercetare japoneze.


Ele includ ingrediente active prețioase, formule inovative, texturi delicate, prezentare sofisticată.



Vă propun următoarele produse:


Îngrijire Calmantă pentru Corp (Pentru Piele Sensibilă)



Hidratant corporal calmant pentru piele foarte sensibilă. Cu o textură ultra-delicată, împrospătantă. Conține apă din muntele Fuji, recunoscută în Japonia pentru extrema sa puritate. Îmbracă pielea cu un voal de hidratare. Calmează instantaneu și persistent pielea uscată și fragilă. Pielea corpului devine mai catifelată, netedă și confortabilă.


Ultratime Cremă Primară Anti-Îmbătrânire


Cremă eficientă anti-îmbătrânire, cu o textură ultra-fină, lejeră ce conține două ingrediente patentate pe bază de plante: extracte de Rytnium și Gobo. Sincronizează perfect ritmul reînnoirii celulare. Îmbunătățește rapid hidratarea la suprafața pielii și în profunzimea epidermei. Pielea devine mai catifelată, mai luminoasă, mai confortabilă și cu aspect întinerit. Perfectă pentru toate tipurle de piele. O ador!



Pachet de dischete iluminatoare pentru ochi. Conține extract de alunul vrăjitoarelor pentru proprietăți astringente, decongestionante, curative și anti-inflamatorii. Furnizează hidratare optimă în timp ce protejează zona delicată a ochilor. Elimină vizibil semnele de oboseală în timp ce netezește ridurile. Dezvăluie o zonă a ochilor împrospătată, mai suplă, mai vibrantă și întinerită. Perfecte pentru toate tipurile de ten, inclusiv pentru cel sensibil. O să vă placă!

Până data viitoare, ramâneți Mereu Frumoase!
Produsele le găsiți pe:







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu