joi, 22 mai 2014

Piele Precum Mătasea - Review Sare Exfoliantă de la Borghese

Bună, Frumoaselor!

Într-o postare de zilele trecute vă recomandam un auto-bronzant care să vă transforme pielea într-o perfecțiune aurie și, totodată, subliniam importanța exfolierii pielii înainte de aplicarea acestuia. Așadar, iată-mă astăzi povestindu-vă despre recomandarea mea în materie de exfoliere corporală, și anume: Borghese Sali Esfolianti Sare Exfoliantă.



Este un produs pe care îl ador din toate punctele de vedere, începând de la ambalaj și terminând cu consistența și efectele sale asupra pielii.

Deși a primit și critici pentru modalitatea de prezentare - un borcănaș de sticlă - eu una găsesc ambalajul clasica fi unul foarte drăguț.  Criticile s-au îndreptat tocmai în această direcție și a faptului că un produs destinat utilizării în timpul dușului nu ar trebui să fie furnizat în recipiente care se pot sparge cu ușurință. Țin totuși să menționez faptul că recipientul de față este suficient de robust pentru a nu se sparge cu mare ușurință, însă, într-adevăr este recomandabil și un strop de atenție.

Conținutul? Este o sare exfoliantă cremoasă, care își face extrem de bine treaba când vine vorba de eliminarea impurităților și a stratului de celule moarte. Are în componență extracte de plante și minerale din Toscana, ceea ce transformă utilizarea unui simplu gomaj corporal într-o experiență luxoasă cu iz renascentist. Are un parfum plăcut, iar particulele minuscule de sare îndepărtează cu ușurință porțiunile uscate de pe coate sau genunchi. Nu este excesiv de abraziv, în sensul că nu irită sau zgârie pielea, nu lasă urme uleioase/grase pe piele și, cu toate acestea, hidratează pielea lăsând-o fină precum un voal de mătase. Pelicula perfectă pentru aplicarea auto-bronzantului :D, și nu numai.

Prin îndepărtarea stratului de celule moarte, este eliminat și aspectul tern, pielea fiind astfel purificată de impurități și devenind mult mai luminoasă, suplă și fină. O plăcere la atingere!!!

Ceea ce mai îmi place foarte mult la Sarea Exfoliantă Borghese este dimensiunea recipientului - include 455gr de produs, care va rezista în baia voastră timp îndelungat datorită cantității generoase.

Eu una consider că prezența unui produs de exfoliere corporală este un ”must-have” printre gelurile de duș și uleiurile de baie, iar pielea corpului, oricât de bine îngrijită/ hrănită ar fi, are nevoie, periodic, de câte un tratament de ”detoxifiere”, iar pentru mine, Sarea Exfoliantă de la Borghese este alegerea perfectă. Pentru cele interesate, ea poate fi găsită aici.

Voi ce produse de exfoliere corporală folosiți?

Până data viitoare,
Rămâneți Mereu Frumoase

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu