miercuri, 21 mai 2014

Review: Aveda - Loțiune de Curățare și Îngrijire Solară pentru Păr și Corp

Bună Frumoaselor!




Cum deja căsuța mea de email a început să fie bombaradtă cu mesaje și oferte legate de posibilitățile pe planificare/ petrecere a concediului în această vară, și cum mercurul din termometre a început să urce simțitor, eu deja mă gândesc la lista cu produse de îngrijire estivală.

Nu trebuie să vină concediul pentru a face o vizită la piscină într-o zi însorită. Însă cum ne protejăm corpul și părul după o astfel de distracție? Eu am găsit soluție :D – Aveda – Loțiune de Curățare  și Îngrijire Solară pentru Păr și Corp.

De la prima vedere, culoarea portocalie a recipientului ne poartă cu gândul la distracțiile estivale, însă ceea ce se află în interior ne ajută să ”ieșim” din vară fără leziuni asupra structurii firului de păr sau asupra pielii. După cum bine știți, soarele, împreună cu clorul din apa piscinei sau cu sarea din apa mării nu constituie ingrediente tocmai benefice, nici pentru podoaba capilară, și nici pentru piele.


Această loțiune de curățare de la Aveda este sigură pentru părul vopsit și nu îi va îndepărta culoarea. Formula sa este realizată cu chelatori ( Compuși chimici capabili să formeze structuri ciclice stabile numite cicluri chelatice) derivați din porumb. Sistemul de curățare este derivat din uleiul de babassu. Acesta este extras din semințele palmierului Babassu, din regiunea Amazoniană, și este foarte intens utilizat ca și component în produsele de îngrijire și curățare pentru piele și păr, date fiind proprietățile sale intens hidratante.

Cum acționează loțiunea de curățare de la Aveda? Reduce mineralele care se găsesc în apa de piscină cu clor, prevenind, în acest fel, decolorarea. De asemenea, elimină depunerile de produse, de sare și clor. Cu alte cuvinte – adio, piele și păr uscate și deshidratate.

Efectele sale sunt potențate de conținutul de ulei de tamanu (ulei originar din Polinezia, foarte bogat în acizi grași și extrem de benefic pentru piele) și ulei de nucă de cocos (bogat în acizi grași saturați, fiind un eficient hidratant pentru piele uscată și un produs care reduce gradul de pierdere a proteinelor din păr) .
Aroma exotică este furnizată de esențele de neroli și de ylang-ylang, de care acest produs Aveda abundă. Creează o spumă abundentă și plăcut mirositoare, care curăță în profunzime, atât pielea, cât și părul, fără să le usuce.

Recomandarea este aceea de a fi utilizat în fiecare zi, sau după expunerea la soare, contactul cu apa sărată sau cu clorul din piscină.
Puteți găsi această loțiune de curățare și îngrijire solară aici.

Trebuie să mărturisesc că ani de-a rândul, când reveneam din concediul petrecut la mare, deși puteam etala un bronz superb, părul meu nu constituia nici un motiv de mândrie. Devenea foarte uscat și casant, vârfurile erau un dezastru - și practic fiecare vacanță estivală era urmată de o vizită la coafor și o întâlnire cu foarfeca hair-stilistului. Însă anul trecut nu a mai fost cazul pentru că, la recomandarea unei prietene, am descoperit produsul despre care tocmai v-am vorbit. Sper ca și acest review să vă fie de folos.

Până data viitoare,

Rămâneți Mereu Frumoase

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu