marți, 20 mai 2014

Ten Radios - Review Guerlain Meteorites

Bună , Frumoaselor!



Dacă ieri ne gândeam deja la bronzul estival și la plajele exotice, astăzi sugerez să revenim puțin în anotimpul actual și am să vă vorbesc despre un produs de make-up din colecția de primăvară 2014 a casei Guerlain, și anume Meteorites, perlele de pudră reflectorizante.

Produsul în sine nu este o noutate, el existând de mai mulți ani în gama de machiaj Guerlain, însă anul acesta Guerlain Meteorites apare într-o formulă îmbunătățită și într-un nou ambalaj. Adică, un mic make-over :D

Perlele de pudră de diferite culori (disponibile în 3 tipuri de combinații, despre care am să menționez puțin mai încolo) sunt ambalate în cutiuțe metalice cilindrice, având pe partea superioară a capacului reliefată floarea emblematică Guerlain - Gardenia. Un ambalaj destul de drăguț, din punctul meu de vedere.

Ce este nou sau îmbunătățit la versiunea 2014? Potrivit creatorilor săi, produsul, în timp ce continuă să corecteze nuanța și aspectul tenului și să ilumineze, are o textură mai fină, mai ușor de aplicat și mai vizibilă pe piele. Cu toate acestea, rămâne un produs de machiaj cu efecte foarte bune asupra tenului, dar care nu creează aspectul de ten încărcat (este aproape imperceptibil pe piele). În fond, nici o femei nu își dorește să arate ca și când ar fi scăpat tot recipientul de pudră pe față, nu-i așa.? :) Ce este grozav la acest produs este faptul că ”lucrează” lumina în favoarea purtătoarei, astfel încât să mascheze micile imperfecțiuni, în timp ce creează o strălucire pură pe piele. În recipientul tău, vei găsi perle de pudră de diferite culori: cele galbene sunt pentru corectarea roșeței, cele roz pentru un plus de prospețime și cele mov pentru captarea luminii.

Într-adevăr, formula este mult mai fină și mai pudrată decât precedenta. În acest caz, sfatul meu este să treceți ușor cu pensula peste perle și să aplicați pe față pentru o acoperire uniformă. Nu insistați amestecând pensula printre perluțe pentru că riscați să captați prea mult produs, iar efectul nu va fi cel dorit. Vă vine să credeți sau nu, pelicula subțire care se ia pe pensulă la ușoara trecere peste ”meteorirți” este suficientă pentru a obține rezultatele dorite. 


Acum câte ceva despre cele trei tipuri de combinații disponibile - Guerlain Meteorites vine 3 variante:

#2 - Deschis - Aceasta se adresează nuanțelor de piele deschise, cărora le adaugă luminozitate, în timp ce corectează/ maschează roșeața specifică.

#3 Mediu - Destinată nuanțelor medii de ten - Perfecționează tenul și îi adaugă strălucire.

#4 Auriu - Se adresează pielii în nuanțe aurii, căreia îi oferă profunzime și îi adaugă căldură coloristică. Perluțele rozii sunt cele care creează aspectul unui ten radios. În cazul în care ai pielea bronzată și îți dorești un look estival impecabil, acestea sunt alegerea potrivită pentru tine. Ca un mic secret - aceasta este și versiunea aleasă de mine. Sunt pregătită pentru vară, aștept să iasă soarele :)

Puteți găsi toate aceste nuanțe aici - prețul nu este foarte mic (aș putea spune chiar ușor piperat), însă produsul este de o calitate desăvârșită, așa că, meritați să vă răsfățați :D

Sper că v-a plăcut review-ul meu și că îl veți găsi util...

Până data viitoare,
Rămâneți mereu Frumoase

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu